Bloemen bezorgen voor een geboorte

Boeket

Bloemen bezorgen op de dag dat er een kindje is geboren, kun je uitbesteden aan Boeketcadeau.nl. Want wanneer je voor 12:00 uur een bestelling plaatst, dan zal jouw bestelling diezelfde dag al de deur uit gaan.

Zelf heb ik gekozen om bloemen te laten bezorgen toen een goede vriendin van mij mama is geworden. Wat was dit een leuk nieuws en zeker omdat zij een zware zwangerschap achter de rug had. Enfin, ik moest die dag werken en ik had geen tijd om naar de bloemist te gaan. Daarom ben ik eens op het internet gaan kijken of ik een mooi kraampakket naar haar kon sturen. Toen ik op deze website terecht kwam, was ik al snel erg verrast.

Bloemen bezorgen

Bloemen bezorgen met een cadeau

Wanneer je zelf eens kijkt op de website, dan zie je dat bloemen bezorgen mogelijk is voor welke gelegenheid dan ook. Het is ook mogelijk om hier een cadeau aan toe te voegen. Wanneer je jouw gewenste boeket hebt gevonden, dan kun je ook nog kiezen uit diverse groottes. Zelf heb ik blauw paarse bloemen gekozen met een mooie helium ballon en een lief beertje. Hierdoor heb ik een groot gebaar weten te versturen aan mijn vriendin waar de hele familie wat aan heeft.

Nadat ik bij mijn vriendin op kraamvisite ben geweest een aantal dagen later. Heb ik de bloemen zelf ook gezien. Wat mij opviel is dat de bos erg vol was en mijn vriendin heeft mij verteld dat de bos zelfs twee weken heeft gestaan. Het knuffelbeertje ligt bij haar zoontje in bed. Kortom, dit adres is er beslist een om te onthouden en daarom ben ik op het idee gekomen om dit bericht te delen. Want dit is een zeer goede aanrader. Ik ben een zeer tevreden klant en ik zal hier in de toekomst beslist nogmaals een bestelling plaatsen.

Bloemen