Een fotograaf in Leusden

fotograaf Leusden

Ben jij op zoek naar een goede fotograaf in Leusden, dan ben je bij Ilse Schuurmans aan het juiste adres. Zo weet zij als geen ander een belangrijke dag of moment vast te leggen op de gevoelige plaat. Elk detail laat zij op deze kiekjes terug zien. Het leuke is dat wij al vanaf de geboorte van onze zoon haar al inhuren om de mooiste prents te maken. Zo hebben wij al een newbornshoot laten maken en tot op de dag van vandaag blijft het leuk om daar naar te kijken.  fotograaf Leusden

Van baby tot tiener

De fotograaf in Leusden, Ilse Schuurmans, heeft vanaf het moment dat onze zoon was geboren, tot zijn 16e jaar elke keer een shoot gemaakt op zijn verjaardag. Waaronder elke keer één prent op dezelfde plaats en zo mogelijk in dezelfde houding. Het leuke is nu, als je deze kiekjes achter elkaar legt en hier heel snel doorheen bladert het net lijkt dat onze zoon binnen een minuut aan het groeien is.

Eerdaags hebben wij de afspraak gemaakt om met de hele familie een sessie te doen, leuk voor later. Ook deze keer hebben wij Ilse Schuurmans voor gevraagd. Wil jij meer weten over de mogelijkheden die je hier kan krijgen, neem contact op met Ilse.