Een super leuk kidkraft keukentje gevonden!

53343_w_nl_2Kerst vind ik het leukste van heel het jaar, en daarom pak ik ook altijd groot uit en met name met de cadeautjes want dat verdiend natuurlijk iedereen. Aangezien wij ook wat jongere gezinsleden hebben en sinds kort een nieuwkomer erbij wat natuurlijk extra feest is in de familie en daarom heb ik voor de kleinste gastjes natuurlijk wederom weer super leuke inkopen gedaan. Zo heb ik voor mijn jongste nichtje een super leuk kidkraft keukentje besteld die vandaag is binnen gekomen, ze was er al zo lang over aan het wensen dus het was een goed moment om het met kerst aan haar te schenken.

Heerlijke kerst

Het was wel een grote uitdaging om zo een kidkraft keukentje te vinden want op veel websites was het al uitverkocht en in de winkels al helemaal maar gelukkig vond ik er eentje met toeval en natuurlijk heb ik geen moment getwijfeld om het te bestellen. Het cadeau is net ingepakt en ligt onder de boom en nu nog maar afwachten hoe ze zal reageren wanneer ze het openmaakt, ik denk dat ze een gat in de lucht springt en er meteen mee aan de gang gaat. Kerst word wederom heel gezellig en ik hoop dat ook jullie allemaal een fijne kerst hebben met veel leuke cadeautjes!53294-13_1_