Leuke combinaties tussen meidenschoenen en meidenkleding

meiden schoenen

De meeste meiden vinden het leuk om met kleding en hun uiterlijk bezig te zijn. Toch wil je als ouder natuurlijk wel dat je kind er leuk bij loopt en mooie combinaties van kleding en schoenen draagt. Er bestaat echter tegenwoordig zoveel verschillende soorten meiden schoenen en kleding dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Daarom heb ik voor jullie een aantal leuke combinaties van meiden schoenen en kleding op een rijtje gezet.

meiden schoenen

Glitter sneakers met een simpel jurkje

Bijna alle meiden houden wel van glitters dus deze glitterschoenen zullen dan ook zeker in de smaak vallen bij je kind. Doordat de schoenen van zichzelf al erg opvallend en druk zijn is het mooi om deze schoenen te combineren met wat rustigere kleding. Een leuk zwart jurkje met een rustig printje en een effen kleur maillot is dus ideaal. Als je roze glitterschoenen hebt met een zwart jurkje met beige patronen erop is het mooi om ook een beige of zwarte maillot eronder te doen. Zo voorkom je dat er te veel kleuren in de outfit voorkomen, waardoor het erg druk kan worden.

Stoere boots met een flared broek.

De flared broeken zijn de laatste jaar erg trendy. Kinderen willen erg graag mee doen met de nieuwe modetrends dus je kind zal dit ongetwijfeld leuk vinden om te dragen. Een mooie lichtroze flared broek is goed te combineren met de stoere zwarte boots en een zwart leren jasje. Je hebt dan een mooie combinatie van het stoere (de schoenen en het leren jasje) en de zachter kant (de roze flared broek).

Suede laarsjes met een rokje

De suede laarzen zijn bij volwassenen er populair, maar ook bij kinderen staan ze erg leuk. Deze laarzen zijn leuk te combineren met een rokje en wanneer het wat frisser is kun je er ook goed een maillot op dragen. Ook hierbij is het wel weer belangrijk dat de kleuren van de kledingstukken en de schoenen mooi bij elkaar passen, zodat de outfit echt een geheel wordt.