Ontdek de magie van kindermake-up en zelf sieraden maken 

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je kinderen te doen? Dan ben je bij Het Speelgoedpaleis aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment van kindermake-up en sieraden maaksetjes voor jonge kinderen. 

Kindermake-up – veilig en mooi 

Kinderen zijn dol op experimenteren en verkleden, en wat is er leuker dan jezelf mooi maken met een make-up setje? Onze kindermake-up producten zijn speciaal ontworpen voor jonge kinderen en volkomen veilig in gebruik. De make-up is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen en zal zeker zorgen voor uren speelplezier! 

Of je nu kiest voor een klassieke roze lipgloss, oogschaduw in felle neonkleuren of glinsterende nagellak, ons assortiment zal zeker aansluiten bij de wensen van jouw kleine diva! Geef je kind de kans om creatief te zijn en hun eigen stijl te ontdekken met onze kindvriendelijke make-up. 

Tips voor veilige kindermake-up 

Hoewel onze kindermake-up speciaal ontworpen is voor jonge kinderen, is het altijd belangrijk om veiligheid in gedachten te houden. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat jouw kinderen veilig genieten van hun make-up sessies: 

  • Controleer altijd de ingrediëntenlijst om er zeker van te zijn dat er geen schadelijke stoffen in de make-up zitten. 
  • Gebruik alleen make-up die speciaal ontworpen is voor kinderen en niet voor volwassenen. 
  • Zorg ervoor dat het gebied rondom de ogen niet in aanraking komt met de make-up. 
  • Laat jouw kinderen geen make-up delen met anderen om overdracht van bacteriën te voorkomen. 
  • Verwijder de make-up grondig na gebruik om huidirritatie te voorkomen. 

Sieraden maken – creatief en uniek 

Naast onze kindermake-up producten bieden wij ook een assortiment sieraden maaksetjes voor jonge kinderen. Met deze setjes creëren kinderen zelf hun eigen resultaten, een activiteit die zorgt voor uren lang speelplezier. Bovendien bevordert het maken van sieraden de fijne motoriek en stimuleert het de creativiteit bij kinderen. 

Onze sieraden maaksetjes zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en materialen, zoals kralen, bedels en koorden. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau voor een vriendje of iets leuks wilt knutselen voor jezelf, ons assortiment biedt voor ieder wat wils! 

Tips voor veilig sieraden maken 

Veiligheid gaat boven alles, daarom willen we je nog graag enkele tips meegeven om onveilige situaties te voorkomen: 

  • Houd kleine kralen of onderdelen buiten bereik van jonge kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen. 
  • Gebruik alleen materialen van goede kwaliteit, want mindere kwaliteit kralen of koorden kunnen giftige stoffen bevatten. 
  • Zorg voor voldoende licht en werkruimte zodat je kinderen zich niet verwonden aan gereedschappen of materialen. 
  • Laat jouw kinderen geen sieraden delen met anderen om overdracht van bacteriën te voorkomen.