Bijzonder mooi houten speelgoed in Utrecht te koop

houten speelgoed Utrecht

Ben je op zoek naar stevig houten speelgoed in Utrecht, dan moet je beslist een keer naar de winkel van Pinokkio gaan. Hier kan je goed slagen als je op zoek bent naar een leuk cadeautje voor een kind. Hier heb je namelijk een zeer groot assortiment uit bijvoorbeeld:

  • Houten puzzels
  • Spelletjes
  • Pluche knuffels
  • Treinen en auto’s

En zo kan ik nog wel even doorgaan, met bijzonder leuke spullen op te noemen. Elke keer als er een kind in de familie jarig is, heb ik weer een “excuus”om naar deze geweldig leuke winkel te gaan.  houten speelgoed in Utrecht

Koop mooi houten speelgoed in Utrecht

Bijna is een nichtje van mij jarig en zij wilde allemaal spulletjes hebben om te koken. Omdat dit mijn liefste nichtje is, wilde ik iets bijzonders voor haar kopen.  Toevallig had ik tijdens mijn vorige bezoek aan de winkel van Pinokkio een bijzonder leuk keukentje gezien. Deze wilde ik dus voor haar gaan kopen, want stiekem lijkt het mij ook wel leuk om hiermee te kunnen spelen.

Mijn nichtje is vandaag jarig en eindelijk mag ik haar mijn cadeautje geven. Ze vond het geweldig en is hier meteen mee gaan spelen. Hier bij Pinokkio hebben zij zoveel leuke houten speelgoed in Utrecht te koop, echt de moeite om hier een keer heen te gaan.