Een hip geboortekaartje voor ons kleine wonder

Wij wilde een hip geboortekaartje voor ons kleine wonder. Dit is gelukt dankzij de website: kissgeboortekaartjes.nl. Deze aanrader heb ik van een goede vriendin van mij gekregen die een half jaar geleden zelf ook moeder is geworden. Toen ik op de website keek en uit de diverse thema’s kon kiezen wist ik dat dit een lastige opgave zou worden. Omdat deze website erg overzichtelijk is en je hier zelfs de mogelijkheid hebt om zelf te gaan ontwerpen. Heb ik besloten om dit ook te gaan doen. 

Gelukkig wijst het ontwerpen zich vanzelf maar er staat een uitgebreide uitleg zodat je geen opties over het hoofd ziet. Het maken/uitzoeken van een geboortekaartje is toch wel iets bijzonders vind ik.

hip geboortekaartje

Tevreden over onze keuze

Wij hebben gekozen voor een hip geboortekaartje omdat de babykamer ook erg hip zal worden. Het moet een beetje bij elkaar passen vinden wij. Toen het gratis proefafdruk binnen was wisten wij dat wij de juiste keuze hebben gemaakt. Het enige wat nog moet gebeuren is de juiste datum en het gewicht doorgeven als ons schatje is geboren. Ik kan nu eigenlijk al niet wachten om de kaartjes te versturen. Net als het laten zien van het proefafdruk dat maar moeilijk is om te laten.

Mochten wij nog een tweede kindje krijgen in de toekomst, dan zullen wij absoluut het kaartje weer gaan ontwerpen op deze website. Neem daarom zelf eens een kijkje om te zien wat ik bedoel.hip geboortekaartje

hip geboortekaartje