Het doel van het gebruik van herbruikbare luiers om te zwemmen

Wil je gaan zwemmen met je baby? Zorg ervoor dat je goede zwemluiers meeneemt in plaats van gewone luiers. De speciale luiers om te zwemmen zijn comfortabeler om te dragen. Ze nemen geen water op waardoor ze niet opzwellen in het water. Deze luiers kunnen de baby beschermen en ongelukken in het zwembad voorkomen. De luiers kunnen vaste ontlasting bevatten. Dus de bacteriën uit de ontlasting vervuilen het zwembad niet. Het kan echter geen diarree lekkage voorkomen. Als de baby’s diarree hebben, moeten ze uit het zwembad blijven, omdat de luiers de diarree-lekkage niet aankunnen.

Waarom moeten de ouders de herbruikbare luiers kiezen om te zwemmen?

De zwemluiers zijn speciaal ontworpen voor het doen van wateractiviteiten. Ze zijn comfortabeler dan gewone luiers omdat ze niet opzwellen. Het ontwerp van de luiers is schattig zodat het past bij de zwemoutfit. De luiers om in te zwemmen zijn er in verschillende maten. Zo kun je de juiste maat voor je baby kiezen. Deze luiers kunnen de baby’s veilig en gezond houden, omdat ze vaste ontlasting kunnen vasthouden. Op deze manier zullen de bacteriën niet worden verspreid naar het water.

Wegwerp versus herbruikbare luiers om te zwemmen, welke is de beste?

Voordat u het openbare zwembad betreedt, moet u de regelgeving controleren om te weten welk type luiers is toegestaan. Sommige openbare zwembaden staan ​​alleen het gebruik van herbruikbare luiers toe om te zwemmen. Zowel wegwerpluiers als herbruikbare luiers moeten snel worden vervangen als ze vuil zijn. De wegwerpluiers moeten na gebruik worden weggegooid. U kunt de wasbare luiers echter nog steeds gebruiken na het wassen. Het gebruik van wasbare luiers om te zwemmen biedt verschillende voordelen. Ze zijn in maat verstelbaar. Het ontwerp van de luiers is compact en licht zodat de baby’s zich prettig zullen voelen. De luiers passen perfect op het lichaam van de baby omdat ze een elastische sluiting hebben.