Kindercoach Roosendaal

hulp1

Kinderen hebben is leuk, maar soms lopen ouders, en zelfs kinderen zelf tegen problemen op. Daarvoor kun je de Kindercoach Roosendaal voor inschakelen. Deze Kindercoach Roosendaal richt zich op kinderen van de 4 tot en met de 14 jaar die hooggevoelig zijn. Heel veel ouders weten wel dat er iets aan de hand is met hun kind maar weten niet zo goed wat ze ermee moeten en/of hoe ze dit moeten aanpakken. Hooggevoelige kinderen zijn vaak erg kritisch ten opzichte van zichzelf en kunnen gevoelens van zichzelf en anderen moeilijk onderscheiden. Hierdoor zijn ze vaak overprikkeld en piekeren ze veel. Is dit herkenbaar? Dan kan jouw kind veel baat hebben bij goede begeleiding. De Kindercoach helpt jouw kind graag weer naar een gelukkig kind.

Kinderen zijn makkelijk Beïnvloedbaar

Vooral als het nog kinderen zijn moet je er snel bij zijn, door speciale methodes kan een kind beïnvloedt raken, dit zorgt ervoor dat ze hun zelfbeeld versterken en meer zelfvertrouwen krijgen. Elk kind is anders, daarom vind er eerst een intakegesprek plaats, waarbij de problemen worden besproken, kennis word gemaakt met zowel het kind als met de ouders. We beslissen samen wat het kind nodig heeft, aan de hand daarvan kiezen we een traject wat leid tot weer een positief zelfbeeld. Het traject bestaat uit zes delen waarbij de ouders op de hoogte worden gehouden.

Wil je meer informatie over misschien de methodes, de kindercoach of over de werkwijze? Neem dan gerust contact op met de kindercoach uit Roosendaal. Twijfel niet en pak nu de telefoon.

geluk