Maak je weekend goed met een nieuwe legpuzzel

Kinderstoel

Je kunt een puzzel online bestellen via www.legpuzzels.nl! Het bestellen van een puzzel online bespaart je het eindeloze zoeken en speuren naar een winkel waar je de keuze hebt. De meeste winkels waar je legpuzzels kunt kopen zijn vrij beperkt tot een paar puzzels met een paar verschillende thema’s. Maar wanneer je je legpuzzel op internet bestelt heb je plotseling de keuze uit een brede selectie van thema’s, categorieën, merken en makers. Kies bijvoorbeeld een puzzel 1000 stukjes Disney, of een Heye puzzel. Je vindt online ook talloze Jan van Haasteren Puzzels van legpuzzels.nl. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden!

Een prachtig assortiment

Kies je favoriete kunstenaar, of dat nu Anton Pieck, Fleroux, Anne Geddes, Mordillo of Rosina Wachtmeister is. Te gekke kunstwerken van deze kunstenaars, maar dan in legpuzzel vorm, wachten op jou. Je kunt ook kiezen voor puzzels van Disney, andere cartoons, dieren, fantasie, sport, auto’s, muziek, planeten en andere hemellichamen, planten en bloemen en ga zo maar door. Het aantal legpuzzels houdt haast niet op. En dat is maar goed ook, want puzzels maken is hartstikke leuk! Met een ruime keuze aan verschillende puzzels heb je iedere week een heel andere puzzel te maken. Dat houdt de puzzelsport ook spannend en afwisselend. 

Puzzelen is goed voor je

Of je nu een puzzel 1000 stukjes Disney kiest, of gaat voor een Heye puzzel, je stimuleert je cognitieve vaardigheden met puzzelen. Daarnaast is puzzelen goed tegen de stress. Werkstress, zorgen en zelfs de gevolgen van een burn-out kunnen uitstekend worden bestreden met het maken van een goede legpuzzel. Of dat er nu één is met 500, 1000 of 2000 stukjes! Je kunt in je eentje puzzelen, maar ook met je partner, kinderen of beste vriend. Puzzelen is dan ook een sociale aangelegenheid. Veel meer dan televisie kijken of staren naar je smartphone. Puzzelen is voor jong en oud, maar ook voor precies daar tussenin. 

Een puzzelachtig weekend

Begin op vrijdag met die puzzel van 2000 stukjes en leg dat allerlaatste stukje op zondagavond op de juiste plek. Een zorgeloos weekend begint met een leuke legpuzzel. Kies je categorie, maak de eettafel leeg en ga er voor! Eten kun je ook wel een weekendje op de bank, of aan het aanrecht. Wat maakt het uit? Je bent nog altijd meer sociaal bezig dan de buurman, die het hele weekend naar het scherm van zijn smartphone zit te kijken. Puzzelen is opwindend, leerzaam en spannend. Want wie gaat dat ene belangrijke puzzelstukje vinden? Dat ene stukje dat alles met elkaar zal verbinden. Jij of je echtgenoot? Is het een wedstrijd, of helpen jullie elkaar? Hoe dan ook, jullie zijn in voor een puzzelachtig weekend. Veel plezier samen!