Op zoek naar een origineel kraamcadeau?

Een kraamcadeau bedenken voor een pasgeboren baby is niet altijd even makkelijk. Je wilt natuurlijk iets origineels geven, maar het moet ook praktisch zijn. Je wil de kersverse ouders niet beladen met irrelevante spulletjes. Met onderstaande 5 toffe ideeën geef je een super origineel en fijn kraamcadeau waar je zeker mee kunt komen aanzetten!

1. Een setje handige baby accessoires

Geef een setje handige baby accessoires voor de komst van de nieuwe kleine. Je denkt er niet snel aan, maar een hippe boxkleed of een mooie aankleedkussenhoes zijn echt praktisch en daardoor zullen ze zonder twijfel dankbaar worden ontvangen! Omdat een boxkleed of aankleedkussenhoes items zijn die bij uitstek vaak gewassen zullen worden, moet het ook van kwaliteit zijn. Je wilt natuurlijk niet dat jouw cadeau na één wasbeurt al is verkleurd of gescheurd! Bij Koeka.com heb je keuze uit tal van zachte zoete kleuren die perfect matchen met de styling van de babykamer! Verschillende stoffen varianten van zachte wafelstof of stoere corduroy, je hebt het voor het kiezen!

2. Een vrolijk babypakje

Ook een hippe babybroek of baby trui kan je natuurlijk als kraamcadeau meebrengen. Het cadeau is niet alleen heel praktisch, het is ook een echte eye-catcher! Je kunt je natuurlijk ook laten inspireren door de trends van dit seizoen. Nieuwe babykleertjes in hippe pasteltinten of met een statement printje.

3. Een mooi scrapbook voor de mama (of papa!)

Als je goed op de hoogte bent van het leven van de kersverse mama, dan weet je waarschijnlijk al dat ze een grote passie heeft voor scrapbooking. Een prachtig scrapboek is dus misschien wel dé ideale verrassing voor de kersverse mama! Een mooi cadeau voor mooie herinneringen voor later! Jij helpt haar daarmee het leukste deel van haar zwangerschap en bevalling vast te leggen in een mooi scrapbook. De kleine zal later ook heel dankbaar zijn om mooie herinneringen van toen te hebben.

4. Een setje luiers met een bijzondere print

Een baby heeft natuurlijk de nodige luiers nodig! Het is altijd leuk om met een origineel cadeau te komen, maar ook praktisch. Geef de kersverse papa of mama eens iets bijzonders mee, zoals luiers met een bijzondere print. Dat zal zeker opvallen onder de grote stapel onmisbare babybenodigdheden!

5. Een attent en praktisch cadeautje voor het hele gezin!

Het gezin is natuurlijk het allerbelangrijkste in deze periode. Een mooie geste is om ze tijd samen te gunnen. Geef bijvoorbeeld een tegoedbon in tijd, waarin jij de hond een dagje buitenshuis vermaakt. Of dat je een avondje komt koken, afwassen en opruimen! Een heel dankbaar cadeau, om te ontvangen én om te geven!