Een behangboom gekocht

De kinderkamer van mijn dochter is zojuist gerenoveerd alleen baal ik van het feit dat er een muur kaal is. Hier wilde ik maar al te graag iets mee doen maar wist alleen nog niet wat. Natuurlijk kon ik een schilderij kopen maar mijn partner kwam met het idee om een behangboom aan te schaffen. Het is een rol behang welke je dan ook echt op de muur moet behangen. Dit vond ik persoonlijk erg leuk en ben op onderzoek gegaan waar ik dit het beste kon bestellen.backdrop_behangboom

Ik wilde het online bestellen zodat ik kon zien waar ik het goedkoopst kan krijgen. Een behangboom is wat dat betreft erg leuk voor zowel een jongen als een meisje, ligt er natuurlijk wel aan wat voor kleuren je besteld. Op de website van INKE hoef je in ieder geval geen zorgen te maken. Hier vindt je een boom die geschikt is voor de kinderkamer van mijn dochter. Ik heb er dan ook voor gekozen om bij hun te bestellen! Al met al heeft het in totaal twee dagen geduurd voordat ik het in huis had. Met een duidelijke beschrijving erbij is het mogelijk geworden, ook voor mij, om dit op de muur te krijgen en goed!